12. jul. 2011

Spelt or not...

Sent i kveld måtte jeg skyndte meg å bake brød!
Hva er vel da enklere enn å ty til 1-2-3 brød?


Spelt, kan det være noe? Det står at det skal være saftig!

Husker mamma laget "gaffelhull" i brødene, vet ikke helt hvorfor, kanskje du vet?


Mitt gamle brødklede har sikkert fulgt meg i tyve år, ser du hvor slitt det er, men det funker enda.
Jeg bruker å "væte" det, da jeg ikke liker sånn kjempe-kjempe harde skorper.
(Vanskelig å ta bildet, da det dampet sånn)
Brødene ser da helt grei ut....selv om
 ...det ene ble litt større enn det andre.
Gleder meg til å smake, det skal jeg i form av matpakke i morgen.
 Ha en fortsatt "saftig" god kveld.
Klem fra Kristin
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Det lukter gjærbakst helt hit:O)
    Jeg baker mine knekkebrød og holder meg til dem, da jeg har utviklet intoleranse på alt hvetemel, spelt or not:(...men skeier ut med en skive i blant:)
    Skikkelige lesta under her, satser på mannen fra byen blir fornøyd;)
    Nattaklem fra meg;)

    SvarSlett
  2. så knallgodt ut !!

    Kristin, reis på Interrail.. ikke vent.. jo mer man planlegger, jo mer utsetter man : ))

    ha en finfin dag : ))

    SvarSlett
  3. Mosjan da!
    trudde du kunne bake?
    Va sikkert go di brødan dær, men mammas hjemmelaget e bæst<3

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en koselig kommentar