Mitt gamle brødklede har sikkert fulgt meg i tyve år, ser du hvor slitt det er, men det funker enda.
Jeg bruker å "væte" det, da jeg ikke liker sånn kjempe-kjempe harde skorper.
(Vanskelig å ta bildet, da det dampet sånn)
Brødene ser da helt grei ut....selv om
...det ene ble litt større enn det andre.Gleder meg til å smake, det skal jeg i form av matpakke i morgen.
Ha en fortsatt "saftig" god kveld.Klem fra Kristin
Det lukter gjærbakst helt hit:O)
SvarSlettJeg baker mine knekkebrød og holder meg til dem, da jeg har utviklet intoleranse på alt hvetemel, spelt or not:(...men skeier ut med en skive i blant:)
Skikkelige lesta under her, satser på mannen fra byen blir fornøyd;)
Nattaklem fra meg;)
så knallgodt ut !!
SvarSlettKristin, reis på Interrail.. ikke vent.. jo mer man planlegger, jo mer utsetter man : ))
ha en finfin dag : ))
Mosjan da!
SvarSletttrudde du kunne bake?
Va sikkert go di brødan dær, men mammas hjemmelaget e bæst<3